Puukauppapalvelut

KuMekolla on käytössä sähköisen puukaupan allekirjoituspalvelu

Sähköisesti allekirjoitettu puukauppasopimus on yhtä pätevä kuin paperinen ja se on yhtä turvallinen käyttää. Sähköisen puukaupan allekirjoittaminen on helppoa ja nopeaa. Sähköiseen allekirjoittamiseen tarvitset vain sähköpostiosoitteen, johon KuMeKon hankintaesimies lähettää kutsun puukaupan allekirjoittamista varten. Palvelussa voit avata, tulostaa ja tarkastella puukauppasopimusta ennen sen hyväksymistä. Hyväksyminen tapahtuu tietokoneen hiirellä tehtävällä virtuaalisella allekirjoituksella ja hyväksymispainikkeella. Puukaupan voi hyväksyä myös vahvalla tunnistautumisella jos asia on erikseen sovittu hankintaesimiehen kanssa. Hyväksymisen jälkeen saat Visma Sign-palvelusta sähköpostiin sopimuksen pdf-muodossa, jossa on yksilöllinen tieto puukauppasopimuksen sähköisestä allekirjoittamisesta ja puukauppa on näin ollen tehty onnistuneesti.

Poikkeustilanteessa sähköisellä puukaupalla voidaan välttää kontakteja viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Sähköinen puukauppa

Puukauppa lähtee liikkeelle metsänomistajan tarpeista hoitaa metsäomaisuuttaan. Ota yhteyttä KuMeKo Forestin metsäalan ammattilaiseen, jonka kanssa voitte sopia tilakäynnin yksityiskohdista. Meihin saat yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä yhteydenottopyynnön kotisivujemme kautta.

KuMeKo Forest ostaa kaikkea puuta kaikenlaisista kohteista perinteisistä metsän harvennuksista päätehakkuisiin. Nuoren metsän hoidon ja harvennushakkuiden tehostamisella luodaan hyviä tuloksia metsänomistajalle taloudellisesti puukauppatilinä sekä metsän arvokasvun lisäämiseksi. Tarjoamme kattavat metsänuudistamispalvelut päätehakkuiden jälkeen. Puukauppapalvelumme kattavat lisäksi tonttihakkuut ja peltojen reunahakkuut.

Ostamme puueriä myös hankintakaupalla. Hankintakaupassa myyjä toimittaa omakustanteisesti puut tienvarrelle pinoon tukkiauton noudettavaksi tai hakkurin haketettavaksi. Tarjouksen hankintakaupasta saat helposti hankintaesimiehiltämme.

Noudatamme hakkuissa hyviä metsänhoidon suosituksia ja PEFC-sertifikaattia. Korjaamme puuta ympäristöä ja luontoa kunnioittaen. Lisäksi metsänomistajan toiveita kuunnellaan jo hakkuita suunnitellessa.

Puukaupassa ostettavia puutavaralajeja ovat esim. tukkipuut, kuitupuut, rangat, kokopuut, hakkuutähteet ja kannot.

Jätä yhteystietosi meille, niin otamme yhteyttä kolmen työpäivän aikana.
Mikäli metsäsi sijainti ei osu hankinta-alueellemme, ota silti yhteyttä, teemme sinulle sopivan tarjouksen.

Muu kuntaKristiinankaupunkiIsojokiHonkajokiKauhajoki eteläKarviaParkanoKihniöMerikarviaSiikainenKankaanpääJämijärviPomarkkuPoriUlvilaNakkilaEurajokiRaumaSastamalaKokemäkiHarjavaltaEuraSäkyläHuittinenPunkalaidunIkaalinenYlöjärviHämeenkyröNokiaPirkkalaVesilahtiLempäälä
Valitse alue kartasta
Valitse alue listasta
Tapio Heikintalo
Hankintaesimies (alue 5)
Tuomas Leponiemi
Hankintaesimies (alue 1)
Jesse Kuuminainen
Hankintaesimies (alue 2)
Ville Piitari
Hankintaesimies (alue 3)
Jarkko Miika
Hankintaesimies (alue 4)