Yrityksille

Tarjoamme palveluita yritysten erilaisiin tarpeisiin. Kauttamme saat räätälöidyt ratkaisut infrahakkuisiin sekä biopolttoaineiden toimituksiin kokonaisvaltaisten logistiikkaketjujen ansiosta.

Yrityksille

Raaka-ainetoimitukset

Toimitamme biopolttoaineita lämpö- ja voimalaitoksille. Lisäksi myymme tukki- ja kuitupuuta saha- ja prosessiteollisuudelle. Laajan terminaaliverkostomme takaa toimitusvarmuuden sekä kustannustehokkuuden.

 

Infrarakentaminen

Urakoimamme hakkuuhankkeet voidaan toteuttaa kokonaisuudessaan meidän toimestamme. Tarvittaessa selvitämme maanomistajien tiedot ja järjestämme yhteismyynnin. Toimituksiimme kuuluu myös aina asiakkaalle toimitettava selkeä urakkakohtainen toimintasuunnitelma.

Vahvuuksiimme kuuluvat muun muassa nopea toimitusaika sekä puiden välitön poiskuljettaminen rakentamisen tieltä. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen ympäristön seuraavan urakkavaiheen tekijälle.

Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset ympäristö- ja maisemahakkuiden toteutukset esimerkiksi seuraavista kohteista:

 

sähkö- ja ratalinjat
valtatiet, maantiet, liittymät ja rampit
ojalinjat ja peltojen reunat

Vienti

Hallussamme on koko logistiikkaketju, jonka ansiosta pystymme toimittamaan raakapuuta myös vientiin Euroopassa ja Itämeren alueella. Olemme luotettava toimittaja, joka toimii vastuullisesti sekä kustannustehokkaasti.

Yhteistyökumppanillamme Aava Shipping Oy:llä on mittava kokemus puutuotteiden sekä muiden polttoaineiden käsittelystä ja laivauksesta.