Kumeko Group Oy – Luotettava Kumppani Metsänhoidossa

Kuulimme KUMEKOsta ensimmäisen kerran tuttavaltamme, joka kertoi positiivisista kokemuksista yrityksen kanssa. Tämä innoitti meidät ottamaan yhteyttä oman alueemme ostomieheen, Risto Potilaan. Näin alkoi yhteistyömme KUMEKO Groupin kanssa.

Kuva 1 - metsänomistaja_

Kirjoittaja: Waltteri Teuho
Metsänomistaja Ikaalisista

Teuhon tila, joka on peräisin 1540-luvulta, on ollut sukumme omistuksessa vuosisatojen ajan. Olen omistanut metsää jo 18-vuotiaasta lähtien, ja vuonna 2017 perustimme isäni Tapio Teuhon kanssa metsäyhtymän. Metsämme sijaitsevat Ikaalisissa, Parkanossa ja Ylöjärvellä.

Metsänhoidon osalta tavoitteemme on pitää metsämme jatkuvasti mahdollisimman hyvässä kasvukunnossa. Hoidamme metsän istutuksen ja raivaustyöt aina itse, mutta harvennukset ja päätehakkuut toteutetaan metsäkoneella – esimerkiksi KUMEKO Groupin toimesta.

Kuulimme KUMEKOsta ensimmäisen kerran tuttavaltamme, joka kertoi positiivisista kokemuksista yrityksen kanssa. Tämä innoitti meidät ottamaan yhteyttä oman alueemme ostomieheen, Risto Potilaan. Näin alkoi yhteistyömme KUMEKOn kanssa.

Voimme lämpimästi suositella KUMEKOa myös muille metsänomistajille

Ensimmäinen vuosi yhteistyötä on nyt takana, ja tänä aikana KUMEKO on suorittanut metsiimme harvennuksia noin 40 hehtaarin alalla. Harvennushakkuusta vastasi metsäkoneurakointi Raimo Pihlajaniemi, jolla on vuosikymmenten kokemus alalta. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä työn jälkeen. Positiivisten kokemusten myötä yhteistyömme KUMEKOn kanssa tulee jatkumaan, ja suunnitteilla on lisää harvennushakkuita loppukesälle.

Waltteri Teuho yhdessä puolisonsa Veera Osaran kanssa nauhoittamassa tulevia harvennushakkuualueita.

Ajankohtaista

Referenssit

Metsäalan yhteistyön voimaa: KUMEKO Group Oy ja Konepalvelu Vaajasaari Oy

KUMEKO Group Oy on jo yli vuosikymmenen ajan toiminut vastuullisen puunhankinnan ja metsäjaepohjaisen uusiutuvan energian edelläkävijänä. Vuonna 2012 perustettu perheyrityksemme tarjoaa kattavat metsä- ja bioenergiapalvelut länsirannikolta Pirkanmaan pohjoisosiin. Keskeisenä osana toimintaamme on yhteistyö paikallisten ja ammattitaitoisten urakoitsijoiden kanssa, joista yksi on Konepalvelu Vaajasaari Oy.