SAVE THE DATE: Nokian terminaalin avajaiset

Nokian terminaalin avajaiset järjestetään perjantaina 20.9.2024 kello 12-17. Merkkaa päivä kalenteriin ja saavu nauttimaan avajaistunnelmasta!

SAVE THE DATE

Haluamme juhlistaa uuden terminaalimme avautumista ja kutsua myös sinut mukaan nauttimaan avajaistunnelmasta. Luvassa ohjelmaa myös perheen pienimmille! Laitathan päivämäärän ylös ja saavu nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta kanssamme. Tarkempia lisätietoja avajaisista julkaistaan myöhemmin!

Milloin?

  • Perjantaina 20.9.2024 kello 12-17

Missä?

  • Latvakatu 7, 37150 Nokia

Lisätiedot

  • Eerika Mirtola, markkinointikoordinaattori
  • eerika.mirtola(a)kumeko.fi | 050 326 3368

Ajankohtaista

Referenssit

Metsäalan yhteistyön voimaa: KUMEKO Group Oy ja Konepalvelu Vaajasaari Oy

KUMEKO Group Oy on jo yli vuosikymmenen ajan toiminut vastuullisen puunhankinnan ja metsäjaepohjaisen uusiutuvan energian edelläkävijänä. Vuonna 2012 perustettu perheyrityksemme tarjoaa kattavat metsä- ja bioenergiapalvelut länsirannikolta Pirkanmaan pohjoisosiin. Keskeisenä osana toimintaamme on yhteistyö paikallisten ja ammattitaitoisten urakoitsijoiden kanssa, joista yksi on Konepalvelu Vaajasaari Oy.

Referenssit

Kumeko Group Oy – Luotettava Kumppani Metsänhoidossa

Kuulimme KUMEKOsta ensimmäisen kerran tuttavaltamme, joka kertoi positiivisista kokemuksista yrityksen kanssa. Tämä innoitti meidät ottamaan yhteyttä oman alueemme ostomieheen, Risto Potilaan. Näin alkoi yhteistyömme KUMEKO Groupin kanssa.